Гоф за предстоящия Ролан Гарос: Чувствам се в отлична форма

от в 08:37 на 25.05.2021
Диана Андреева

Кори Гоф изгря на голямата сцена през 2019 година, а от тогава е сериозна заплаха дори и за най-опитните състезателки в Тура. Американката показва много убедителна игра и заслужено се намира на 25-та позиция в WTA класацията, а броени дни преди началото на Ролан Гарос тя се чувства в отлична форма, което е и причината очакванията към нея да са много големи. Повече относно нагласата си за предстоящия турнир от Големия шлем Гоф разказа в инетрвю пред WTA:

„След успехите ми през 2020 хората казваха, че всичко е случайност и никога няма да се случи отново. Мисля, че им показах, че грешат. Ще продължавам да го правя. Чувствам се много добре, имайки предвид, че остават само няколко дни до началото на Ролан Гарос. Надявам се, че ще продължа да се развивам и да ставам все по-добра. Усещам, че ударите ми са достътчно плътни, движа се добре по корта, тялото ми е в отлична форма, психиката също е наред. Това е и причината да очаквам хубави резултати на турнира в Париж.

Клеят не е настилка, с която хората ме свързват, така че усещането да имам силни резултати е приятно. Сега вече ми допада да играя на червено. Винаги съм говорела как не харесвам тази част от сезона, но в момента е различно. Тази повърхност ти показва малко повече любов в сравнение с другите – прибираш се, взимаш си душ и от всякакви места излиза глина. По дрехите ми се задържа със седмици.“, завърши двукратната шампио


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Гоф за предстоящия Ролан Гарос: Чувствам се в отлична форма Диана Андреева
Теми:  
коко гоф | кори гоф | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook