Гофен и Де Минор допуснаха обрати и отпаднаха в Хертогенбош

от в 19:45 на 14.06.2019
В
Французинът Адриан Манарино елиминира Давид Гофен. Това стана след пълен обрат - 6:4 5:7 3:6 за близо 2 часа и 30 минути.

Гофен записа един от най-слабите си мачове относно сереис напоследък и инкасирайки 10 двойни грешки и едва 48% вкаран първи начален удар, той загуби общо 6 пъти подаването си.



В първата част на Адриан му отне цели 5 гейма да открие своята сметка, а той сериозно страдаше да намери какъвто и да е ритъм в играта си. Аванса обаче оказа лош ефект над Давид, а белгиецът в крайна сметка трябваше да пробива за трети път, за да може да си извоюва сета с 6:4 след като серия от няколко пробива можеше да му коства авана му.

Във втората част отново сервисите не бяха основно оръжи на никой от тях, докато хубави ретури и печелившите от дъното в дългите разигравания служеха чудесно и на двамата. И след като Давид на два пъти повеждаше с пробив аванс, то Манарино съумяваше да се събере и да отговори с моментален рибрейк, за да изчака своя момент в края на частта. Там след като отрази скрит сетбол на подаването си, Адриан дочака своя момент и нанасяйки решителен удар си осигури трети сет.



Все пак в крайна сметка Манарино показа повече нерви в решителната част и въпреки че в началото почна грешейки значително повече, след това, стабилизирайки началния си удар, французинът успя да излезе по-хитър и пробивайки в 8-мия гейм да надделее в срещата.



Алекс Де Минор също напусна надпреварата още на 1/4-финалите след като отстъпи на австралиеца Джордан Томпсън след 6:4 2:6 3:6 в друг страхотен мач на тревата в Холандия.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гофен и Де Минор допуснаха обрати и отпаднаха в Хертогенбош В

Коментари





Следвайте ни в Facebook