Голяма стъпка напред: Илиян Радулов подписа с мениджърската агенция, в която е и Григор Димитров

от в 18:07 на 19.10.2023
Калоян Соколов

Илиян Радулов се присъединява към Григор Димитров, след като стана ясно, че ще работи със световноизвестната мениджърска агенция "Октагон". Американската компания е представлявала редица спортни суперзвезди през годините, сред които е бил и най-успешния състезател в историята на Олимпийските игри, а именно Майъл Фелпс.

В момента агенцията е съсредоточена главно върху кариерите на атлети от баскетбола, хокея и американския футбол, но самият Григор преди 10 години беше част от "Октагон" и имаше персонално сътрудничество с шведката Нина Вернестрьом, която доскоро беше турнирен директор на състезанието в Бощад.

През този февруари пък първата ни ракета реши да се завърне при бившите си партньори, а те явно са забелязали достатъчен потенциал у световния номер осем при юношите, за да подпишат договор с него. 18-годишният Радулов днес се класира за 1/2-финалите на финалния "Мастърс" до 18 години, като също така вече е носител на титла от сериите "Фючърс" при мъжете.

Всъщност младата ни надежда проведе тренировка с Григор Димитров по време на Ролан Гарос и похвали неговите качества, така че не е изключено и именно той да е направил връзката между агенцията и приближените до тийнейджъра.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Голяма стъпка напред: Илиян Радулов подписа с мениджърската агенция, в която е и Григор Димитров Калоян Соколов
Теми:  
бгтенис | григор димитров | илиян радулов | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook