Горан Иванишевич: Ник Кирьос е един от най-талантливите играчи в тура

от в 18:04 на 16.05.2020
Диана Андреева

По време на кариерата си, Ник Кирьос редува победи срещу най-великите (21 спечелени мача срещу топ 10 играчи) с необясними поражения, моменти на абсолютни сривове, в които изглежда, че изобщо не се интересува от това, което се случва на корта.


Бившият шампион на Уимбълдън Горан Иванишевич вярва, че Ник Кирьос може да научи някакви неща от него и да изпълни потенциала си.


„Той има някои проблеми дълбоко в себе си, поради което на моменти изненадва всички с играта си, демотстрирайки безразличие.


Иванишвечи


Но няма смисъл да се говори за таланта му, защото той е един от най-способните тенисисти. Той е човекът, който може да спечели турнир от Голям шлем. За мен Ник притежава почти перфектна игра, но не винаги я показва ”.


Иванишевич добави: „Кирьос става все по-добър и по-добър и съм сигурен, че ще съжалява един ден, заради това, че е пропуснал шанса да се реализира, защото е толкова талантлив.



Надяваме се, че може да се промени и да постигне голем успехи, защото дълбоко в себе си е добър човек и тенисът се нуждае от него. "


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Горан Иванишевич: Ник Кирьос е един от най-талантливите играчи в тура Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook