Готови за Ролан Гарос: Българските играчи са вече в Париж! (снимки)

от в 13:13 на 22.05.2021
Мирела Николова

Началото на Откритото първенство на Франция наближава и всички почитатели на тениса по света се вълнуваме дали доминацията на Рафаел Надал ще продължи и ще имаме ли нова шампионка при дамите. Всички българи ще обърнем погледи и върху изявите на нашите състезатели, като през настоящата година ще имаме удоволствието да се наслаждаваме на играта на цели 6 български представители на надпреварата в Париж - Григор Димитров, Димитър Кузманов, Цветана Пиронкова, Виктория Томова, Изабелла Шиникова и Елица Костова, като някои от тях вече са във френската столица.

През днешния ден Цветана Пиронкова сподели снимка от пристигането си в хотела, под която написа: 

"Bonjour, Paris! Винаги е удоволствие да се връщам тук! Следващата седмица започва един от любимите ми турнири - Ролан Гарос! Градът, традициите, публиката, а и многото ми спомени тук правят този турнир специален за мен. И тази година той ще се проведе при строги противоепидемични мерки и няма да може да му се насладим в пълния му блясък, но важното е, че имаме възможността да сме тук и да се състезаваме. A градът... все пак успяваме да го зърнем през прозореца или на кратка ежедневна разходка, позволена от организаторите."

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tsvetana Pironkova (@tpironkova)

Втората ни ракета при мъжете Димитър Кузманов, за когото това ще бъде първо участие на турнир от Големия шлем, също бе сред първите, които пристигнаха в Париж, като той вече успя да разгледа комплекса и дори да проведе първата си тренировка на сгурията. Ето и какво бе посланието на Мико към феновете му:

"Мечтите стават реалност! Благодаря ти, Господи! 22 години, след като започнах да играя тенис, съм на най-голямата сцена… Благодаря на всички хора, които са ми помагали по пътя ми дотук. На моето семейство, на моя баща, който в момента е най-щастливият човек и гледа някъде отгоре, моя екип и приятели, и на жената, която осмисля всичко това - Христиана Тодорова! Време е за нови мечти! НИКОГА, НИКОГА не се отказвайте от това, което мечтаете и обичате!"

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Miko (@kuzmanov.dimitar)

Четвъртата ни най-добра тенисистка Елица Костова също вече се намира в Париж, като през вчерашния ден прекара време, разглеждайки забележителностите на Града на любовта, и публикува кадър от Айфеловата кула: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Готови за Ролан Гарос: Българските играчи са вече в Париж! (снимки) Мирела Николова
Теми:  
бгтенис | димитър кузманов | елица костова | любопитно | париж | ролан гарос | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook