Гръм в рая: Григор и Мадалина Геня се разделиха след по-малко от половин година заедно

от в 21:55 на 11.10.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров и Мадалина Геня са прекратили своята връзка само по-малко от половин година след нейното начало. Това разкри самата румънка пред своите последователи в Instagram. Там актрисата сподели, че е отново свободно и също така направи странното признание, че изпитва влечение към токсичните хора.

В доказателство на нейните думи, то Димитров вече не следва доскорошната си любима в социалните медии, като обратното важи с пълна сила, а освен това двамата са изтрили всички свои общи снимки.

За последно Григор и Геня се появиха заедно на кинофестивала във Венеция преди точно един месец, където камерите ги уловиха неведнъж да се целуват и наглед любовта им изглеждаше по-силна отвсякога, но явно точно там е започнал разрива на техните отношения, защото впоследствие липсваше всякаква информация за тяхна съвместна дейност.

Изглежда обаче тези събития изобщо не притесняват първата ни ракета, който в момента играе най-добрия си тенис от началото на сезона и днес постигна фантастична победа на световния номер две Карлос Алкарас, за да се класира за 1/4-финалите в Шанхай.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гръм в рая: Григор и Мадалина Геня се разделиха след по-малко от половин година заедно Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | любопитно | мадалина геня

Коментари





Следвайте ни в Facebook