Григор Димитров и Давид Гофен с тежък жребий на двойки в Монте Карло! (пълна схема)

от в 14:05 на 10.04.2021
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще открие сезона си на клей с участие на Мастърса в Монте Карло, който ще се проведе между 11 и 18 април. След като през вчерашния ден бе изтеглен жребият за схемата на сингъл, днес станаха ясни и съперниците на нашето момче в двойковата надпревара.

Димитров ще си партнира с Давид Гофен, а жребият им отреди в първи кръг да се изправят срещу новосформираното дуо на втория в ранглистата на сингъл Даниил Медведев и 32-годишния бразилец Марсело Демолинер. При евентуален успех българо-белгийският тандем ще срещне вторите поставени в схемата Мате Павич и Никола Мектич, които през настоящата година триумфираха на цели 4 надпревари, като за последно вдигнаха трофея на Мастърса в Маями, без да загубят нито един сет.

Други интересни новосформирани дуети са Феликс-Оже Алиасим и Хуберт Хуркач, Карен Хачанов и Андрей Рубльов, Фабио Фонини и Диего Шварцман, както и братята Циципас - Стефанос и Петрос. Водачи в схемата са Хуан Себастиан Кабал и Робърт Фарах, а сред останалите доказали се двойки са Иван Додиг и Филип Полашек, както и Марсел Гранойерс и Орасио Себайос.

Пълната схема за надпреварата при каретата:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров и Давид Гофен с тежък жребий на двойки в Монте Карло! (пълна схема) Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | давид гофен | Двойки | жребий | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook