Григор Димитров и Стан Вавринка с трудно предизвикателство на старта в Австрия! (жребий)

от в 13:35 на 24.10.2020
Анисия Стоева

Познатият тандем между Григор Димитров и Стан Вавринка се изправят срещу вторите поставени още в първия кръг на силната надпревара във Виена!

При евентуален успех над чудесно сработената двойка в лицата на Раджийв Рам и Джо Солсбъри, българо-швейцарският тандем би могъл да си осигури звезден сблъсък с победителите измежду британците Джейми Мъри/Нийл Скупски и австрийците Денис Новак/Доминик Тийм.

При възможен трети успех в карето на двойки, Гришо и Стан биха могли да срещнат четвъртите поставени във Виена, а именно специалистите Никола Маю и Пиер-Юг Ербер, които обаче, за да си гарантират тази среща трябва да преодолеят съпротивата съответно на сънародниците Карен Хачанов/Андрей Рубльов и победителите от двубоя между Робърт Фара/Фабрис Мартин и Уесли Кулхоф/Никола Мектич.

При добро стечение на обстоятелствата и четири поредни победи Григор и Стан могат да срещнат първите поставени в лицата на Мате Павич и Бруно Соарез в горната половина на схемата чак на финала на силния турнир от категория 500 в австрийската столица.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров и Стан Вавринка с трудно предизвикателство на старта в Австрия! (жребий) Анисия Стоева
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook