Григор Димитров изказа мнението си по вечния въпрос кой е най-великият тенисист!

от в 20:04 на 01.06.2021
Мирела Николова

Голямата тройка в лицето на Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович наложиха пълната си доминация в тениса през последните десетилетия, като и до ден днешен те са сред големите фаворити на всеки един турнир, в който участват. Тримата големи притежават общо главоломните 274 трофея, 58 от които са постигнати на надпревари от Големия шлем. Именно тези меко казано впечатляващи цифри затрудняват и най-големите специалисти да определят кой от тримата най-много заслужава да носи титлата "най-велик тенисист за всички времена".

През годините към мнозина играчи е било отправяне същото запитване, като то не подмина и първата ни ракета Григор Димитров. Нашето момче участва в реклама за Tennis.com, където трябваше да отговори на вечния казус, засягащ Голямата тройка, а ето и какъв точно отговор даде хасковлията:

"Нека се придържаме към статистиката. Всеки един от тях е невероятен. Мисля, че все още е твърде рано, за да дадем категоричен отговор на този въпрос - докато продължават да са на корта, състезанието е в ход."

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Григор Димитров изказа мнението си по вечния въпрос кой е най-великият тенисист! Мирела Николова
Теми:  
голямата тройка | григор димитров | любопитно | новак джокович | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook