Григор Димитров на 28! Честит рожден ден, Гриша

от в 08:04 на 16.05.2020
В

Днес 28-мият си рожден ден празнува един от най-известните, успели и разпознаваеми българи по целия свят - Григор Димитров.



Поради тази причина и искаме по леко не традиционен начин и да му честитим рождения ден, с едно леко лирическо отклонение:

Всяка година честитя рождения ден на Григор, дали на фалшиви профили, дали на фенски, никога не съм уцелвал правилното място, затова тази година ще го напиша тук:

Честит рожден ден, Гриша. На първо място най-важното, да си жив и здрав, много щастлив, все така отдаден. Бих казал да постигнеш мечтите си, ако вече не си де, защото това, което направи 2017 и въобще това, с което ни спечели като свои фенове, ще остане само една далечна мечта за много други. Благодаря ти, че ме запали по тениса, ти ми даде мотивацията да го играя, както и на много други деца, със сигурност, ти започна нещо голямо. Ако не беше ти, тенисът в България щеше да е светлинни години назад. Надявам се отново да се върнеш там, където ти е мястото и да намериш играта си и ти обещавам, каквото и да става, да те подкрепям и да вярвам в теб. Благодаря ти и късмет занапред.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров на 28! Честит рожден ден, Гриша В

Коментари





Следвайте ни в Facebook