Григор Димитров: "Няма никакво съмнение, че слънцето отново ще изгрее след тази пандемия."

от в 13:10 на 29.04.2020
В


Григор Димитров се появи на корицата на списанеието "Hello Monaco". Нашата първа ракета сподели как се справя с карантината, как минава един негов ден в момента и малко повече около мислите си около тази пандемия. Българинът също така за пореден път изтъкна работата на всички хора на "първа линия" и да седим максимално силни духом, като изпозлваме  технологиите, за да бъдем свързани cъc света.

"Трябва да спазваме мерките за социална дистанция, тъй като по този начин ние можем да помогнем на света по-бързо да се възстанови", обяви българинът. "За съжаление един малък вирус успя да преобърне целия свят, въпреки това, колко развити сме технологично - той просто ни показа за какво не се сещаме през ежедневието ни".



Григор споделя също: "Видяха се много примери за съчувствие, кураж, отдаденост, щедрост и любов от началото на карантината. Хората казват, че е много важно какви изводи ще си нaпрaвим след това препятствие. Няма никакво съмнение, че "слънцето" отново ще изгрее след тази пандемия. Нека обаче то да ни и обединява, след като всички сме заедно в този мач. Човечеството трябва да се обедини и да има повече любов," завършва Димитров.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров: "Няма никакво съмнение, че слънцето отново ще изгрее след тази пандемия." В

Коментари





Следвайте ни в Facebook