Григор Димитров: Обичам турнира в Синсинати, няма изявен фаворит (видео)

от в 02:32 на 14.08.2018
Георги Христов

Григор Димитров ще научи днес своя първи съперник на "Мастърс 1000" в Синсинати. Българинът предстои да защитава през тази седмица своя трофей в Охайо и съответно 1000 точки за световната ранглиста.

Във втори кръг той ще започне срещу Миша Зверев или Дамир Джумхур, които играят около 22,00 часа българско време.

Преди началото на битките в Синсинати Григор сподели, че наистина много му харесва състезанието, а условията за игра подхождат на стила му.

"Винаги, когато се завръщам на турнир, в който имам добри спомени, това е чудесно. Нужно ми е да гледам мач за мач. Много състезатели се представят силно през годината, а аз трябва да се съсредоточа върху моята игра. Това направих миналата година. Харесват ми условията, тук е много топло. Това подхожда на играта ми. Ще опитам да се възползвам от това."

Той разкри и колко се радва пак да участва в Синсинати. "Обичам това място, този турнир. Харесва ми простотата тук - всичко е подредено. Обичам всичко тук, което предхожда US Open. Всичко, което съпътства началото на големия рок-концерт (US Open).

"Не смятам, че има изявен фаворит. Иска ми се да се поставя в тази позиция. Всички са много опасни, а има други топ играчи, които не са високо поставени и може да се изправиш срещу тях още в началните кръгове. Това е положението - трябва да спечелиш тези мачове."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров: Обичам турнира в Синсинати, няма изявен фаворит (видео) Георги Христов
Теми:  
григор димитров | синсинати | тенис | тенис турнир в синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook