Григор Димитров откри кампанията си на City Open 2021 с успех!

от в 09:41 на 04.08.2021
Диана Андреева

Григор Димитров се поздрави с първа победа на турнира във Вашингтон! Успехът му дойде при каретата, където той си партнира с представителя на домакините Томи Пол, като двамата изиграха повече от убедителен мач, за да се поздравят с триумф след 7:6(8) 6:2. Те надиграха американският тандем Сам Куери и Джак Сок, а имайки се предвид редицата успехи на двойки, които Сок има зад гърба си, нашият отбор със сигурност заслужава поздравления.

Мачът започна на много високи обороти, като именно Димитров/Сок бяха по-често в позицията на изоставащи. След като нито един от двамата отбора не допусна да се стигне до пробив, сетът щеше да се реши в тайбрейк. Там Сок и Куери се откъснаха в резултата с 0:3, но авансът им бързо бе заличен, а от там нататък инициативата бе изцяло поета от Димитров и Пол. Макар и да пропиляха три сетбола, на четвъртата възможност те успяха да надделеят с 10:8 и така изпратиха частта на сметката си.

Във втория сет Димитров и Пол първи успяха да си откъснат в резултата, а от там нататък доминацията им беше пълна. Те отлично се сработиха на корта и така след точно 75 митуги игра, успяха да се поздравят с крайната победа. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров откри кампанията си на City Open 2021 с успех! Диана Андреева
Теми:  
григор димитров | тенис турнир във вашингтон | томи пол

Коментари





Следвайте ни в Facebook