Григор Димитров отново ще вземе участие в демонстративната надпревара UTS!

от в 17:51 на 19.05.2021
Диана Андреева

Ultimate Tennis Showdown се завръща, а благодарение на него обратно на корта ще можем да видим Даниил Медведев, Диего Шварцман и може би най-вълнуващата част от събитието за българските тенис почитатели - Григор Димитров. Сред участниците са още Фабио Фонини, Кристиан Гарин, Тейлър Фриц, Александър Бублик и Корентин Муте, като по традиция всеки състезател си има прякор. По-рано бе изтеглен и "жребият" на турнира, който ще се проведе на 24 и 25 май, а той определи:

В група А ще бъдат G-force(Григор Димитров), Малкият(Диего Шварцман), Бубличният враг(Александър Бублик) и Танкът(Кристиан Гарин). В друга част са разпределени Шахматистът(Даниил Медведев), Фона(Фабио Фонини), Торнадото(Корентин Муте) и The Hotshot(Тейлър Фриц). Григор Димитров дебютира в UTS през миналата година. След като преболедува COVID-19, българският тенисист се включи в демонстративния турнир, с цел да се подготви за предстоящите ATP надпревари. Гришо записа едва една победа, от общо три изиграни срещи, но успя да се запознае с правилата и да разбере формата. 

Турнирът не само, че предоставя възможност на състезателите да тренират, но съчетава играта с доза забавление, породено от нестандартните правила. Ситуацията на корта е много по-различна, а атмосферата, която се създава с помощта на феновете, е "страхотна", както самият Муратоглу се изрази в интервю. 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Григор Димитров отново ще вземе участие в демонстративната надпревара UTS! Диана Андреева
Теми:  
ultimate tennis showdown | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook