Григор Димитров поставя начало на клей сезона си в неделя следобед (програма)

от в 18:19 на 09.04.2022
Мирела Николова

Началото на клей сезона вече бе поставено през настоящата седмица с АТР 250 турнирите в Хюстън и Маракеш, а сега е време и за първия Мастърс на червено за годината, който по традиция е този в Монте Карло. В неделния ден предстои да бъдат изиграни първите двубои от тазгодишното издание на надпреварата, като на корта още в откриващия ден ще видим в действие и най-добрият ни тенисист Григор Димитров.

Българинът ще открие участието си в Княжеството с мач срещу поставения под номер 15 в схемата Николоз Басилашвили, с когото до този момент имат само една официална среща помежду си от полуфиналите на Sofia Open през 2017 г., когато нашето момче не оставя никакви шансове на съперника си и надделява след категоричен двусетов успех. 

Предстоящият сблъсък между Димитров и Басилашвили е поставен трети в неделната програма на първия по големина корт в Княжеството - Court Reiner III. Това означава, че очакваното му начало е не преди 15:30 часа българско време, като вие отново ще можете да наблюдавате срещата на някой от обичайните линкове в Tennis.bg.

Програмата за неделя в Монте Карло:

Court Reiner III (начало 12:00 часа):

1. мач от квалификациите

2. Алехандро Давидович Фокина - Маркос Гирон (не преди 14:00 часа)

3. Григор Димитров - Николоз Басилашвили

4. Душан Лайович - Филип Краинович

Пълния график за деня можете да разгледате тук.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Григор Димитров поставя начало на клей сезона си в неделя следобед (програма) Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | монте карло | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook