Григор Димитров с емоционално съобщение: "Липсваш ми - тенис!" (изявление)

от в 20:30 на 02.05.2020
В


Григор Димитров се обърна към своите фенове, споделяйки колко много му липсва тениса. Българинът разкри, че е брагодарен на родителите си, че са го научили на всички важни неща в живота. Ето какво написа Гришо в акаунта си в Instagram:

Тъй като дните текат, не мога да не мисля колко много ми липсва тенис сезона. За първи път от 24 години насам се чувствам несигурен за това кога ще излезна навън.

Липсват ми тренирвоките, пълните с хора стадиони, "пеперудите в стомаха", обявaявaнето нa името ми преди дa cтъпя на онзи централен корт, когато срещата ще започне скоро, а ти си концентриран и сякаш за минута усещаш, че светът спира и всичко, за което се сещаш, е това в моментa, използвайки шанса да бъдеш тук. Толкова съм благодарен на този спорт, той ми даде всичко, което мога да поискам (дори разочарованието понякога също :), но винаги ме учи на нещо, което надхвърля самият спорт. Предизвиква ме! Благодаря ти! Липсваш ми - тенис!

Благодарен съм на родителите ми, че научих толкова ценни уроци в началото на живота си. Трябваше да порасна бързо, но по пътя да се науча как да прощавам, как да обичам, как да бъда упорит и да се справям с живота с усмивка! Упоритост!

Можем единствено да се поучим от това време и да излезем като по-добра версия на себе си. Да обичаме себе си и да бъдем мили един към друг.

Изпращам любов и подкрепа на всички вас навън! Ще преодолеем това заедно.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров с емоционално съобщение: "Липсваш ми - тенис!" (изявление) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook