Григор Димитров, Саша Зверев и Феликс Оже-Алиасим заедно в Монако

от в 17:20 на 09.01.2021
Анисия Стоева

Григор Димитров, Александър Зверев и Феликс Оже-Алиасим изглежда се подготвят за началото на новия сезон заедно в Monte-Carlo Country Club. Това стана ясно, след като администраторите на Instagram профила на клуба публикуваха снимка на тримата топ играчи. Ето какво написаха те под  публикацията:

,,Винаги е удоволствие за M.C.C.C. да приветства някои от най-добрите състезатели в света! @felixaliassime @grigordimitrov @alexzverev123 Пожелаваме им щастлив сезон 2021!"

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Clémence Dikansky (@montecarlocountryclub)

Напомняме, че първата ни ракета Григор Димитров ще стартира сезона си с участие на една от новите надпревари тази година в Австралия, а именно Мелбърн 2. 

Българинът за момента е поставен под №2, като едиствено швейцарецът Стан Вавринка е преди нашето момче. В предварителната листа още фигурират имената на Ник Кирьос, Борна Чорич, Феликс Оже-Алиасим, Каспър Рууд, Марин Чилич, Юго Умбер, Дан Еванс, Адриан Манарино и Тейлър Фриц. Надпреварата ще се проведе в периода между 1 и 7 февруари в Мелбърн парк, като подготовка за първия турнир от Шлема.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров, Саша Зверев и Феликс Оже-Алиасим заедно в Монако Анисия Стоева
Теми:  
александър зверев | григор димитров | саша зверев | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook