Григор Димитров се прибра в България!

от в 21:07 на 14.05.2021
Диана Андреева

Първата ракета на страната ни Григор Димитров се прибра в България! След ранното си отпадане в Рим, световният номер 17 разполага с няколко свободни дни, преди да отлети за следващата си дестинация, а именно Женева. Свободното си време Гришо е решил да прекара в България, съобщиха Националния исторически музей, като най-добрият ни тенисисти е посетил част от световното културно наследство - Боянската църква.

"Днес, колегите от Боянска църква, филиал на Националния исторически музей, имаха удоволствието да посрещнат и да покажат част от световното културното наследство на първата ни ракета Григор Димитров.", написаха Националния исторически музей в своята Фейсбук страница. "За колегата Мина Мегала беше изключителна чест да разкаже за непреходната история на средновековния паметник на културата, намиращ се в полите на Витоша.", завършва поста.

Следващата дестинация на Григор е Женева, където заедно с Денис Шаповалов и 20-кратния шампион от Големия шлем Роджър Федерер ще се включи в тазгодишното издание на Geneva Open. Към момента това е последното състезание на Димитров преди на най-големия турнир на червени кортове, а именно Ролан Гарос. 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров се прибра в България! Диана Андреева
Теми:  
българия | григор | григор димитров | димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook