Григор Димитров ще играе за втори път в кариерата си в Ченгду

от в 15:28 на 24.07.2019
В
За втори път в своята кариера Григор Димитров ще вземе участие на надпреварата от серията ,,АТР 250" в китайския град - Ченгду. Димитров се появи на същия турнир и през 2016 г., когато българинът претърпя трисетово поражение от Алберт Рамос-Виньолас на полуфиналите.

Надпреварата в Китай ще се проведе между 23-29 септември, а тенисистите, заявили участие в Ченгду, са опасните Джон Иснър и Феликс Оже-Алиасим. Миналогодишният шампион - Бърнард Томич, също се очаква да се появи в опит за защита на титлата си.

Първата ни ракета видимо се намира в сериозна криза, като вчера Гришо претърпя може би най-суровата загуба в кариерата си от световния номер 405, при това в последователни сетове. Съответно Димитров е решил да запише участие на повече турнири, за да има възможността да изиграе възможно най-много мачове, но ако съмненията за влошената контузия в дясното рамо на българина се окаже вярна, то тези допълнителни турнири могат да направят нещата дори още по-тежки за бившия номер три в световната ранглиста.

Очаква се Димитров да играе отново през идната седмица на турнира в Лос Кабос.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров ще играе за втори път в кариерата си в Ченгду В

Коментари





Следвайте ни в Facebook