Григор Димитров ще си партнира със специалист на двойки в Сан Диего!

от в 22:46 на 13.09.2021
Диана Андреева

Тазгодишното издание на Sofia Open наближава със сериозни темпове и винаги основният въпрос се свежда до това дали Григор Димитров ще вземе участие на домашния си турнир. Към момента първата ни ракета е играл само веднъж на родна земя, когато завоюва титлата през 2017-а година. По-рано през лятото стана ясно, че отново няма да можем да се насладим на изявите на най-добрия ни играч за всички времена, защото Димитров е заявил участие на надпреварата в Сан Диего, която се провежда по същото време с тази у нас (27 септември - 3 октомври).

Преди броени минути бе обявен крайният списък с участниците в турнира както на сингъл, така и на двойки, а сред имената при каретата фигурира и това на нашето момче. Освен него, в надпреварата ще се включат още редица топ състезатели, като Гришо и неговият партньор Жан-Жулиен Рожер са последната двойка, класирала се в основната схема.

Партньорът на Димитров е бивш световен номер три при двойките и зад гърба си иима цели 29 трофея на ниво ATP. Ветеранът от Холандия до момента не си е партнирал с Григор, а дали те ще успеят да се сработят и как ще се представят тепърви предстои да разберем. Тук можете да разгледате пълния списък на участниците в предстоящата надпревара:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров ще си партнира със специалист на двойки в Сан Диего! Диана Андреева
Теми:  
григор димитров | софия оупън | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook