Григор Димитров стартира на US Open в удобно за гледане време във вторник (програма)

от в 21:57 на 27.08.2022
Мирела Николова

Григор Димитров не впечатли с изявите си по време на планираните си подгряващи турнири преди US Open, като освен това бе принуден да се откаже преждевременно от първия си двубой в Уинстън Сейлъм през настоящата седмица, след като му прилоша. Въпреки това нашето момче успокои феновете си, съобщавайки ден по-късно, че ще бъде готов за предстоящото Открито първенство на САЩ, стартиращо в понеделник.

Родният ни представител ще открие кампанията си с мач срещу представителя на домакините Стив Джонсън, с когото до този момент имат общо 8 изиграни срещи, в 5 от които победата е била на страната на българина. Любопитното е, че жребият противопоставя двамата на старта на втори пореден турнир от Големия шлем, след като преди малко повече от месец те се срещнаха в първия етап на Уимбълдън, когато най-добрият ни тенисист отново трябваше да прекрати срещата поради здравословен проблем.

Предстоящият сблъсък помежду им ще открие програмата за вторник на корт №17, което означава, че началото му ще бъде поставено в точно 18:00 часа българско време, а вие отново ще можете да наблюдавате изявите на първата ни ракета пряко на някой от обичайните линкове в Tennis.bg.

Корт 17 (начало 18:00 часа):

1. Григор Димитров - Стив Джонсън

2. Елена Андреева - Петра Квитова

3. Паула Бадоса - Леся Цуренко

4. Маркос Гирон - Франсис Тиафо


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Григор Димитров стартира на US Open в удобно за гледане време във вторник (програма) Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | us open 2022 | бгтенис | григор димитров | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook