Григор Димитров тренира със Серина Уилямс преди старта на Ролан Гарос!

от в 18:40 на 25.09.2020
Анисия Стоева

Григор Димитров стартира кампанията си на Откритото първенство на Франция срещу нетолкова непознат съперник в лицето на един от представителите на домакините, а именно Грегоар Барер. Двамата състезатели са се срещали само веднъж- в Монпелие миналата година, като развоят на срещата не бе в полза на нашето момче, което допусна обрат и загуби срещата след 7:6 4:6 5:7.

Първата ни ракета проведе тренировка на кортовете в Париж днес, като за спаринг партньор от другата страна на мрежата имаше 23-кратната шампионка на турнири от Шлема и добра приятелка- Серина Уилямс.

 

Григор Димитров достигна до трети кръг във френската столица миналата година, като беше на косъм от победата над шампиона от 2015- Стан Вавринка, на когото нашето момче отстъпи след изключително драматичен двубой, завършил с успех за швейцареца след 6:7 6:7 6:7. Преди да отстъпи на Стан, Григор беше записал по една инфарктна петсетова победа съответно над Янко Типсаревич и Марин Чилич.

Жребият пък определи за евентуална съперничка във втори кръг на Уилямс да бъде именно втората ни ракета при жените- Цвети Пиронкова, която ще трябва да преодолее съпротивата на Андреа Петкович, за да си уреди реванш с шампионката от 2015.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров тренира със Серина Уилямс преди старта на Ролан Гарос! Анисия Стоева
Теми:  
григор | григор димитров | димитров | серина | серина уилямс | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook