Мачове на живо
Очаквано начало 05:00ч.
Рафаел Надал
Уго Делиен
Очаквано начало 05:00ч.
Дамир Джумхур
Стан Вавринка

Григор Димитров в момента няма треньор, не работи с Агаси и Щепанек

от в 11:42 на 08.11.2019
Калоян Пламенов

Григор Димитров обяви на днешната пресконференция, че в момента няма треньор. Така той е преустановил работата както с чеха Радек Щепанек, така и с Андре Агаси.

"В момента нито имам треньор, нито имам правилната програма. Работя върху доста неща в момента. С Андре винаги сме поддържали контакт. Той винаги е там, ако се нуждая да говоря с него. Цяла енциклопедия е, когато говорим по телефона, трябва да имаш час и половина свободен. Специален човек е.

Не съм в паника в момента да намеря треньор. Винаги си мисля, че когато нямам някой до себе си, е трудно да тренирам. В миналите месеци обаче сам съм правил неща, които не бях правил. Нужно е да имаш свобода, да намериш себе си, да станеш по-близък със себе си. Какви ли не разговори нямах със себе си по време на мач. Интересно беше, но все пак няма как без треньор, ако искаш да стигаш по-напред. Но няма и да бързам", сподели Григор.

Димитров каза няколко думи и затова какъв трябва да е следващият му треньор, наблягайки на това, че между тях трябва да има химия.

"Относително е. Все пак толкова време ще говорим заедно. Винаги ще е добре да имаме химия един с друг. Всеки може да играе тенис на нашето ниво. Понякога мачът се решава от две-три точки и треньорът има роля", обясни Гришо.


Познай победителите и спечели маратонки, сак или шапка

Оцени тази статия:
Григор Димитров в момента няма треньор, не работи с Агаси и Щепанек Калоян Пламенов
Теми:  
андре агаси | григор димитров | радек щепанек | тенис | тенис бг | тенис новини

КоментариОще по темата

Виж Детайли

  02:00 на 01.01.1970
h
Виж Детайли

h

  15:57 на 20.01.2020

Следвайте ни в Facebook