Григор Димитров: Все още не съм готов да се завърна на корта

от в 18:38 на 23.04.2021
Мирела Николова

След като преди няколко дни организаторите на турнира от категория АТР 250 в Ещорил обявиха в социалните си мрежи, че най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще се включи в надпреварата в португалския град за първи път в кариерата си, през днешния ден стана ясно, че ще се наложи да почакаме още поне една седмица, за да видим първата ни ракета в действие.

Причината, както самият Гришо сподели в официалния си профил в Туитър, е, че нашият представител все още не е готов да се състезава. Ето и официалното съобщение към феновете, което нашето момче публикува:

"Здравейте на всички! За съжаление, няма да съм напълно готов да участвам на турнира в Ещорил. Наистина оценявам това, че организаторите ми предложиха "уайлдкард" и се надявам да се състои едно страхотно събитие. Ще се видим в Мадрид!"

Припомняме, че Гришо претърпя стоматологична операция поради силния зъбобол, който го измъчваше по време на Мастърса в Монте Карло и по всичко личи, че хасковлията планира да се завърне на корта за Мастърса в Мадрид, който стартира на 2 май.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров: Все още не съм готов да се завърна на корта Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook