Григор: Има толкова много места в България, които искам да посетя

от в 20:20 на 27.10.2020
Анисия Стоева

След като по-рано днес Григор Димитров се наложи над бившия номер 8- Карен Хачанов, след 7:6, 6:3, българинът отговаря на няколко въпроси от феновете му във Виена. Вижте и отговорите на Гришо:

Коя победа в кариерата си смяташ за най-голяма?

-Имам много любими мачове, но смятам, че един от най-важните е всъщност загубата ми срещу Рафа на Откритото първество на Австралия през 2017. А за най-голямата ми победа бих избрал финала в Стокхолм, когато спечелих първата си титла срещу Давид Ферер. Беше наистина сладка победа.

Кой е най-добрият ти приятел в Тура?

-Всички са невероятно дружелюбни и добри. Доми (Тийм) е един от любимците на феновете очевидно. Фели Лопес е човекът, когото познавам от най-дълго време. Когато излезем на корта не сме толкова дружелюбни (смее се), но все пак.

Кое е любимото ти място в България освен Хасково?

-Има толкова много места в България, които искам да посетя, но за съжаление никога не съм имал времето да го направя. Винаги съм искал да разгледам планините, езерата и се надявам, когато се прибера отново вкъщи, да ви покажа красотата на моята страна. Имам приятели, които не са от България, а са посещавали някои места, та вината е моя, че не го правя повече (смее се). Надявам се следващия път да се върна с повече интригуващи факти за дэржавата ми.

Кой е любимият ти град и защо?

-В Европа- Лондон. Прекарвал съм много време там- страхотен град, имам приятели от Англия и цари разнообразие от неща, които можеш да правиш. Лос Анджелис също- смятам, че живея в ЛА(смее се). Всеки път, когато съм там, се чувствам изключително свободен и спокоен. И като цяло всяко място, близо до водата. Разбира се, Монте Карло също.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор: Има толкова много места в България, които искам да посетя Анисия Стоева
Теми:  
григор | григор димитров | димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook