Григор към Джокович: Съвсем скоро ще се съберем отново

от в 16:30 на 02.01.2023
Мирела Николова

Григор Димитров и Новак Джокович многократно са засвидетелствали приятелските си отношения през годините, а съвсем наскоро двамата бяха и съотборници. Това се случи на демонстративната отборна надпревара World Tennis Championships, която се проведе в Дубай в края на декември. Там те бяха част от отбор The Falcons ("Соколите"), като освен тях в тима влизаха Паула Бадоса и Арина Сабаленка.

Сърбинът вече от седмица се намира в Аделаида, където ще се включи в АТР 250 надпреварата, предшестваща Откритото първенство на Австралия. Там е и Сабаленка, която пък, от своя страна, ще вземе участие в турнира при дамите, провеждащ се в същия град. Така двамата доскорошни съотборници се засякоха в тенис комплекса напълно случайно и не можаха да скрият своите усмивки при срещата си.

Снимките от тяхната прегръдка бързо добиха популярност в социалните мрежи и днес дори самият Джокович ги публикува, добавяйки като надпис: "Григор, Паула, къде сте вие в тази прегръдка?". Впоследствие въпросните кадри бяха споделени от Димитров, който отвърна: "Съвсем скоро ще се съберем отново". 

Дали нашето момче визира скорошна среща в Мелбърн, където на 16 януари стартира Аустрелиън Оупън, или пък четиримата бивши съотборници имат по-специални планове, предстои да разберем.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Григор към Джокович: Съвсем скоро ще се съберем отново Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | Арина Сабаленка | григор димитров | любопитно | новак джокович | паула бадоса

Коментари





Следвайте ни в Facebook