Григор обединява сили с един от най-успешните си партньори в Антверпен!

от в 08:20 на 07.10.2021
Диана Андреева

Наскоро Григор Димитров обяви, че за втора поредна година ще вземе участие в ATP 250 надпреварата в белгийския град Антверп, чието изиграване ще се осъществи между 18 и 24 октомври. А днес стана ясно, че българинът ще се включи и в събитието на двойки, където ще се партнира с Фредерик Нийлсън. Състезателят от Дания е бивш номер 17 в световната ранглиста и в миналото е вдигнал общо три трофея на ниво ATP при каретата. 

Димитров и Нийлсън са си партнирали общо 12 пъти заедно. Двамата дори са достигале в миналото до полуфиналите на Мастърс 1000 турнира в Маями, а партньорството им датира от "далечната" 2013 година. Именно през този сезон те се включиха в общо шест надпревари като тандем, но това бе и краят на съвместното им участие в Тура. 

Състезанието се провежда на твърди кортове в зала, а първата ни ракета остана само на сет от участие в миналогодишния финал, като бе спрян в трисетова битка от австралиеца Алекс Де Минор. Организаторите пък вече се похвалиха с новината, че през този сезон ще могат да отчетат най-силното издание на турнира в досегашната му история, за което потвърждава наличието на цели седем състезатели от топ 20 в предварителни списък, където също така можем да открием името на бившия номер едно Анди Мъри.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор обединява сили с един от най-успешните си партньори в Антверпен! Диана Андреева
Теми:  
григор | григор димитров | димитров | тенис турнир в антверпен

Коментари





Следвайте ни в Facebook