Григор отново заговори за вируси

от в 10:28 на 05.08.2020
Павел Димитров

Григор Димитров за пореден път говори затова как е прекарал коронавирусната инфекция. Хасковлията даде интервю за "Скай Спортс". Гришо предупреди, че COVID-19 е съвсем реален и че всички трябва да са много внимателни.

"В момента не сме в безопасност в нито една точка на света и това е нещо, което хората трябва да разберат и с което трябва да се съобразяват. Вирусът е реален и най-лошото е, че все още нямаме много информация за него и не знаеш какво да очакваш. Постоянната несигурност е най-лошото нещо в случая не само за спортистите, но и за обикновените хора", каза Григор.

"Имах представа как бих могъл да се справя, но никога не бях преживявал нещо подобно. През целия си живот съм бил много активен физически и сега изведнъж се наложи да стоя затворен вкъщи. За мен това е като да ми отрежат крилете. Но за сметка на това имах много време да помисля върху случващото се. Колкото повече мислех, толкова повече стигах до заключението, че разковничето е в малките неща – ако сме внимателни и спазваме правилата, всичко ще бъде наред. Но, както казах, трябва напълно да осъзнаем сериозността на това, което се случва в момента", обясни Димитров.

"Изолацията беше най-трудната част. Не ме притеснява да съм сам вкъщи, тъй като на практика живея самостоятелно от 12-годишен и нямам проблем с това. Това, което ме тревожеше, беше несигурността, която съпътства подобни заболявания", допълни първата ни ракета.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор отново заговори за вируси Павел Димитров
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook