Григор отстъпи до 49-та позиция! Рекордно класиране за Фонини и Медведев

от в 14:29 на 29.04.2019
В
Григор Димитров отстъпи с шест позиции в световната ранглиста! По този начин в началото на тази седмица хасковлията вече е 49-ти.

През следващия месец Григор няма за защитаване почти никакви точки, а при всеки случай, ако е здрав и се включи, както е по план, в надпреварите в Рим и Мадрид и прескочи първия кръг, то той ще защити точките си от миналия сезон. През миналата година българинът отстъпи на Кей Нишикори в Италия и от Милош Раонич в Испания след два трисетови мача.

Напред в ранглистата нещата все повече се променят. Роджър е все по-близо до това отново да бъде трети след поредицата от слаби резултат на Саша Зверев, който ако загуби по-рано в Мюнхен ще отстъпи и на четвъртата позиция. Циципас също допусна ранна загуба в Барселона и по този начин не защити финала си от миналата година, като така отстъпи до 10-тото място.

Извън топ 10 не малко тенисисти реализираха своите най-високи постижения, в лицето на Фабио Фонини, който вече е №12, Даниил Медведев - №14 и Денис Шаповалов - №20.

Пълна ранглиста мъже!

Класиране за Лондон!

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор отстъпи до 49-та позиция! Рекордно класиране за Фонини и Медведев В

Коментари





Следвайте ни в Facebook