Григор: Работя по нови неща, надявам се скоро да имам повече време за феновете си

от в 14:03 на 14.08.2021
Мирела Николова

Надпреварата от сериите Мастърс 1000 в Синсинати е една от най-успешните за най-добрия ни тенисист Григор Димитров, който през 2017 г. показа невероятна игра и заслужи първия си и до този момент единствен трофей от подобна категория. През тази година Гришо ще опита да сложи край на "черната" си серия от 3 поредни поражения, започнала на Уимбълдън, като на старта го очаква поставен съперник в лицето на Роберто Баутиста Агут.

Преди началото на турнира първата ни ракета даде интервю пред Блер Хенли, в което разказа за настроението, с което пристига в Синсинати, както и любопитни подробности около трофея си от 2017 г.

"Винаги е забавно, когато съм тук. Мисля, че когато за първи път дойдох, бях на 19 години, а сега вече съм на 30 и мисля, че през цялото това време не съм пропуснал нито една година. Миналата година бе тежко, защото трябваше да се състезаваме в Ню Йорк. Винаги съм имал страхотни резултати тук, но и през този сезон турнирът със сигурност ще е много конкурентен - има много добри, много нови и млади играчи. Лятото е в разгара си. Най-хубавото е, че ще имаме възможност да играем пред публика.

Ходил съм на всички възможни места наоколо, но най-много се радвам на свободата, която ни е предоставена на тази надпревара - можем да живеем на различни места, съществуват и множество разнообразни възможности за места за хранене."

Относно това къде е трофеят му под формата на ваза от 2017 г., Гришо отговори: "У  дома е, знам точното му местоположение. Той стои на библиотеката ми. Имам огромна библиотека, където обичам да поставям важни неща за мен, които съм събирал от различни кътчета на света и които ми носят приятни спомени." 

Нашето момче също така обеща да бъде по-активен в социалните мрежи, като същевременно загатна за свои бъдещи планове:

"Бих искал да показвам повече от себе си. Оценявам подкрепата на феновете си, които са до мен и при възходите, и при паденията ми. Работя по някои нови неща и се надявам, че когато те се случат, ще имам повече време да комуникирам с феновете си."

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Western & Southern Open (@cincytennis)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Григор: Работя по нови неща, надявам се скоро да имам повече време за феновете си Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | интервю | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook