Григор с превю за финалите в Лондон: Джокович е фаворит за титлата (видео)

от в 20:39 на 09.11.2018
Георги Христов

Григор Димитров няма да има възможност да защитава титлата си от финалния турнир на АТР в Лондон през 2018 година. Въпреки това българинът направи свой анализ преди състезанието на най-добрите осем тенисисти през сезона.

Както е известно в британската столица ще видим Новак Джокович, Роджър Федерер, Александър Зверев, Кевин Андерсън, Марин Чилич, Доминик Тийм, Кей Нишикори и Джон Иснър, които започват своите битки в неделя.

За Джокович

"Постигнатото от Новак през годината, е изумително. Сега той се бори за шеста титла и да бъде №1. Преди се е справял с това напрежение и сега има отлична възможност да го направи отново. Сигурен съм, че ще успее."

За Федерер

"Роджър е печелил тук няколко пъти. Вярвам, че отново ще даде всичко от себе си, за да си даде оптимална възможност отново да се бори за титлата. Не, за да се доказва пред някой, а по-скоро пред себе си, че все още е най-добрият."

За Зверев

"Саша беше брилянтен тази година. Много постоянен, спечели много мачове. През годините е един от най-прогресиращите състезатели."

За Андерсън

"Кевин ще участва за първи път. Той игра страхотно тази година. Движи се добре, сервира и посреща отлично. Има всички нужни компоненти да успее в О2."

За Чилич

"Марин е много опитен и се справя отлично в турнирите от Големия шлем. Това всъщност може да му е от полза по време на финалите."

За Тийм

"Доминик беше просто невероятен на клей тази година. Достигна до финала на Откритото първенство на Франция. Със сигурност ще иска да остави следа."

За Нишикори

"Кей доказва, че със здрава работа всичко е възможно. По-рано тази година започна по "Чалънджър"-и. Впоследствие прогресира и заигра отлично. Ако някой заслужава да е в Лондон, то това е той."

За Иснър

"Големия Джон - ще бъде незабравимо за него. Тази година спечели най-голямата си титла. Ще бъде интересно за мен да го наблюдавам. Сигурен съм, че ще сервира мощно."

Изборът на Гришо за шампион

"Ако трябва да избирам победител, то аз ще избера Новак. Причината затова е, че той печели всичко, доминира в играта - спечели няколко турнира от Шлема, "Мастърс"-и. Залогът за него е голям.

"Кевин Андерсън е сред скритите фаворити. Той познава настилката и условията. Сигурен съм, че ще завърши годината силно. Ще бъде здрава битка, залозите са много високи."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор с превю за финалите в Лондон: Джокович е фаворит за титлата (видео) Георги Христов
Теми:  
александър зверев | атр финали | григор димитров | джон иснър | доминик тийм | кевин андерсън | кей нишикори | марин чилич | мастърс лондон | новак джокович | роджър федерер | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook