Григор се чувства доста по-добре, няма температура и проблем с дробовете

от в 08:38 на 23.06.2020
Калоян Пламенов

Състоянието на Григор Димитров се подобрява и той няма температура, а белите дробове са му чисти.

Това заяви в ефира на "Тази сутрин" по bTV неговият мениджър Георги Стоименов. Припомняме, че нашенецът бе заразен с коронавирус и в крайна сметка това сложи край на участието му на турнира в Задар.

"Всички около Григор са с негативни резултати след тестовете. Той е притеснен, разбира се", коментира Стоименов.

"Основното притеснение на хората по принцип е, че има тежки случаи на развитие на този вирус. Но основното притеснение на Григор е, че изкара малко повече от 3 месеца в пълна изолация. Беше в идеална среда за добра спортна подготовка. Той беше изолиран буквално до последния момент, преди да се качи на самолета за Белград. Този вирус почерни тези три месеца. Не казвам, че всичко отива на вятъра, но това е двуседмичен период, в който той няма да тренира. Това ще наруши ритъма му".

"От здравословна гледна точка – това са здрави момчета. Смятам, че бързо ще се възстанови. Родителите му са добре. Треньорът му остана в Хърватия – и той довчера беше добре, не съм го чувал в последните 12 часа. Алгис Христов е доста добре, той е здраво момче и вярвам, че ще се оправи", каза още той. 

Известно е, че и треньорът му по физическа подготовка Алгис Христов е заразен с вируса, а същото се отнася и за наставника на българина Крис Гро. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор се чувства доста по-добре, няма температура и проблем с дробовете Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook