Григор се подготвя с миналогодишния финалист в Делрей Бийч (видео)

от в 14:56 на 13.02.2022
Диана Андреева

Положителна проба на тест за COVID-19 бе причината Григор Димитров да пропусна първоначално запланувания в графика си ATP 250 турнир в Далас през настоящата седмица. Първата ни ракета дори се прибра за кратко обратно в своя дом в Монако, но не след дълго се завърна обратно в Северна Америка, защото с помощта на специална покана от организаторите получи възможност да се включи в Delray Beach International Tennis Championships 2022. 

Все още не е известно кога родният ни представител ще сложи начало на изявите си във Флорида, тъй като Димитров е поставен под номер три и започва участието си директно от втори кръг, където очаква победителя измежду Джордан Томпсън и квалификант. В момента Григор провежда съвместни тренировки с останалите играчи, избрали да се включат в състезанието, а вчерашният му спаринг партньор бе миналогодишния финалист и местен любимец - Себастиан Корда.

Видео от съвместната тренировка на Корда и Димитров бе публикувано в Twitter, като това не е първият път, в който двамата се срещат на корта, макар официален двубой помежду им в ATP Тура все още да не се е състоял. За Корда жребият отреди сериозно изпитание още в първи кръг, а именно среща с Танаси Кокинакис, докато при евентуален четвъртфинал американецът ще трябва да премери сили с поставения под номер едно - Камерън Нори.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор се подготвя с миналогодишния финалист в Делрей Бийч (видео) Диана Андреева
Теми:  
григор | григор димитров | делрей бийч | димитров | себастиан корда | тенис турнир в делрей бийч

Коментари





Следвайте ни в Facebook