Григор се включва в демонстративно шоу с Анди Мъри

от в 17:24 на 17.09.2016
Теодор Кафеджиев

Григор Димитров ще играе демонстративен мач с олимпийския шампион Анди Мъри в Глазгоу.

Най-добрият български тенисист ще се включи в шоуто Andy Murray Live, което ще се проведе на 21 септември и ще бъде с благотворителен характер.

Първоначално в събитието трябваше да участва Гаел Монфис, но французинът се е отказал заради контузия. "За щастие успяхме да го заменим с Григор Димитров", пише "Дневник".

Останалите участници в Andy Murray Live са братът на Анди Мъри - Джейми Мъри, който спечели две титли от Големия шлем на двойки през 2016 г. и стигна до първото място в световната ранглиста, както и бившият номер 1 на Великобритания Тим Хенмън.

В първия мач от програма ще се срещнат Димитров и Мъри. Те ще играят във формат два от три сета, като при равенство след първите два ще има шампионски тайбрек в третия. След това ще има мач на двойки, в който шотландецът ще си партнира със своя брат, а българинът - с Тим Хенмън.

Шоуто, на което официален партньор е УНИЦЕФ, ще бъде излъчено от "Скай спортс", както и на живо във "Фейсбук". Всички събрани средства ще бъдат дарени на местната фондация Young People's Future, която помага на деца в извънредна нужда.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Григор се включва в демонстративно шоу с Анди Мъри Теодор Кафеджиев
Теми:  
анди мъри | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook