Григор ще си партнира с Фабио Фонини на двойки в Синсинати

от в 16:49 на 10.08.2019
В
Григор Димитров ще вземе участие и на двойковата надпревара на Мастърса в Синсинати. Българинът ще си партнира с техничния италианец и двойков специалист - Фабио Фонини, като силно можем да се надяваме, че този път Гришо ще изиграе поне един мач при каретата, при положение че първата ни ракета трябваше да играе в тандем с Кей Нишикори през тази седмица в Монреал, но японецът реши да се оттегли поради контузия.

Съперници на дуото ,,Димитров - Фонини" в първи кръг ще бъдат специалистите в двойковия тенис - Раджийв Рам и Джо Солсбъри. Ако българо-италианският тандем съумее да прескочи откриващия си двубой, във втори кръг двамата тенисисти ще се изправят срещу първите поставени в основната схема - Хуан Себастиан Кабал и Робърт Фара, или новооформеното експлозивно дуо между Стефанос Циципас и Ник Кирьос.

Други интригуващи тандеми включват: Доминик Тийм с Ян-Ленард Щруф, Фелисиано Лопес с Анди Мъри, както и Новак Джокович с Янко Типсаревич.

В надпреварата поединично пък Григор за сетен път ще бъде тестван от Стан Вавринка, а жребият на българина става все по-труден, тъй като при евентуална победа го очаква Николоз Басилашвили, а в потенциален трети кръг дебне Роджър Федерер, когото Димитров никога не е побеждавал. Повече информация за основната схема на сингъл за Мастърса в Синсинати 2019-та можете да намерите тук.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор ще си партнира с Фабио Фонини на двойки в Синсинати В

Коментари





Следвайте ни в Facebook