Григор след голямата победа: Опитвам да съживя всички хубави стари спомени и да създам нови

от в 14:54 на 02.10.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров изглеждаше, че почти сигурно ще напусне турнира в Пекин още на старта, след като отстъпваше с 2:6 1:5 на Макензи Макдоналд, но изкова еди от най-фамозните обрати в своята кариера, а вчера намери място във финалната осмица на състезанието, надигравайки световния номер четири Холгер Руне.

Впоследствие първата ни ракета не скри колко добре се чувства от постигнатите победи през изминалите дни и определено не иска да спира само дотук, ако съдим по неговите думи:

"Оценявам, когато играя през нощта. Оценявам, когато играя пред тези фенове. Опитвам се да съживя всички хубави стари спомени и да създам нови такива. В миналия кръг изоставах с 2:6 1:5 срещу Макдоналд, така че донякъде може да се каже как съм останал "да играя с парите на самото казино". Също така обаче знам, че има подобни мачове и турнири. Никога не съм обичал да мисля твърде много напред, като се старая да остана в настоящия момент и бях изключително благодарен след края на въпросния двубой. Тогава не исках да имам прекалено високи очаквания към себе си, но това не е възможно, защото полагам много работа в диетата си, фитнеса си, възстановяването си и всичко останало. Подобни двубои са награда и едно напомняне, че се справяш добре. Оценявам го и очаквам 1/4-финалите с нетърпение.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор след голямата победа: Опитвам да съживя всички хубави стари спомени и да създам нови Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | интервюта | любопитно | пекин

Коментари





Следвайте ни в Facebook