Григор след Мастърса в Рим: Все по-близо сме до целта, сега е време за рожден ден

от в 18:20 на 12.05.2022
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров демонстрира впечатляваща игра и борбеност на Мастърса в Рим, но за съжаление, малко не му достигна, за да пречупи световния №5 Стефанос Циципас през вчерашния ден. Нашето момче успя да навакса пасив от сет и 3:5, като впоследствие дори достигна до два мачбола, но никой от тях не бе реализиран и след драматична битка гъркът сложи край на участието на първата ни ракета във Вечния град.

Родният ни състезател се радваше на мощна подкрепа от страна на публиката в италианската столица и използва профила си в Instagram, за да отправи специални благодарности към тях. Освен това хасковлията сподели, че ще се завърне вкъщи, за да отпразнува 31-вия си рожден ден на 16 май, а ето и какво точно написа световният №20:

"С всяка изминала седмица се приближаваме до целта. Благодаря на организаторите на Мастърса в Рим за страхотното събитие и на публиката, че беше една от най-добрите, които някога съм чувал. Скандиранията бяха неописуеми. Благодаря! Сега се насочваме към вкъщи, за да отпразнуваме рождения ми ден."

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор след Мастърса в Рим: Все по-близо сме до целта, сега е време за рожден ден Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | рим

Коментари





Следвайте ни в Facebook