Григор след поредния успех в ИУ: Знам защо съм на корта

от в 00:41 на 15.10.2021
Диана Андреева

Григор Димитров продължава впечатляващото си представяне в Индиън Уелс! Първата ракета на страната ни вече е сред полуфиналистите на BNP Paribas Open 2021, а това стана факт след един истински оспорван двубой с поляка Хуберт Хуркач. Развълнуван от постигнатото, Димитров взе участие в кратко интервю на корта, където с умивка отговори на няколко въпроса за Tennis Channel. Ето какво сподели той: 

"Чувствам се доста по-различно в сравнение с преди. Опитвам се да си възвърна добрия ритъм както в тениса, така и в живота. В момента не изпитвам болка, чувствам се добре. Фактът, че тялото ми е на необходимото ниво, ми дава огромна увереност, както и се отразява на играта ми. Това само по себе си ме прави щастлив, да не говорим за печеленето на мачове. 

В момента съм фокусиран върху това да се наслаждавам на ежедневния си живот. Не съм обсебен от резултатите, независимо дали печеля или губя. Всеки път, когато изляза на корта, знам защо съм там и какво да правя. Когато работата е свършена, продължавам напред, като в същото време намирам начин да се разсея и да се разтоваря. Напоследък този метод ми върши много добра работа“ - завърши Димитров.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор след поредния успех в ИУ: Знам защо съм на корта Диана Андреева
Теми:  
григор димитров | димитров | камерън нори | тенис турнир в индиън уелс | хуберт хуркач

Коментари





Следвайте ни в Facebook