Григор след шоуто: Всеки път е като първи пред родна публика; нося България в сърцето си

от в 02:16 на 18.09.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров сподели през днешния ден, че демонстративния му мач с Новак Джокович по никакъв начин не може да се приема за сбогуване с българската публика. Нашият топ тенисист призна как за момента се намира много далеч от подобен момент и определено днешната вечер ще бъде още един стимул за него да се завърне възможно най-скоро на родна земя, след като беше посрещнат подобаващо в зала "Арена София" от българските фенове, които не спряха да скандират неговото име дълго след края на мача, а техният герой се обърна по много емоционален начин към тях:

"Толкова силна емоция! Не съм спал вече не знам колко дни. Вълнувам се. Радвам се, че се получи толкова добре. Надявам се публиката да е харесала шоуто. Изпълнен съм с щастие. Искам да ви благодаря. Винаги се вълнувам, когато играя пред вас и винаги ми е все едно като за първи път. България е в сърцето ми, благодаря ви много!

И двамата с Новак сме на възраст в момента, но сме в много добро състояние. Имаме толкова много, за което да бъдем благодарни. Самият аз съм изключително благодарен на Новак - без него това нямаше да стане. С удоволствие ще платя сметката на афтърпартито" - завърши шеговито речта на световния номер 10.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Григор след шоуто: Всеки път е като първи пред родна публика; нося България в сърцето си Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook