Григор специално поздрави шампиона Ласло Джере

от в 13:07 на 25.02.2019
Георги Христов

Снощи 23-годишният Ласло Джере спечели първата си професионална титла. Сърбинът триумфира на АТР 500 състезанието в Рио де Жанейро. С успеха си той се изкачи до върховото за него 37-о място в ранглиста.

След успеха си Джере посвети триумфа на родителите си: "Загубих майка ми преди седем години и искам да посветя този успех на нея. А също и на баща ми, който си отиде преди два месеца."

"Ласло заслужава огромно уважение. Може да ме смята за най-новия му фен," написа Григор Димитров по този повод в социалните мрежи.

"Моите родители щяха да са много щастливи. От малък научих колко несправедлив е животът. Жалко е, че те няма да могат да се зарадват на този ми успех, защото те посветиха живота си на мен и на спорта. Надявам се те да могат да видят това и да са горди с мен," заяви още Джере.

Той говори и за подкрепата на Новак Джокович. "Познаваме се и си говорим, когато се засечем на турнири, макар че на мен не ми се случва да бъда често на най-големите състезания. Той ми изпрати съобщение, когато влязох в топ 100. В Дубай пък поиска да участваме заедно на двойки, когато не бях дори близо до топ 100. Той е чудесен човек и е вдъхновение за всички нас."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор специално поздрави шампиона Ласло Джере Георги Христов
Теми:  
григор димитров | ласло джере | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook