Григор стартира с Манарино в Париж, възможен е мач със Зверев (жребий)

от в 13:56 на 31.10.2020
Марк Хаджижеков

Жребият за последната надпревара от серията ,,Мастърс 1000" за годината, а именно турнирът в Париж в зала ,,Берси", бе изтеглен. Ето и цялата схема на тазгодишното издание: 

Първа четвъртина 

В нея водач е първият поставен и №2 в света - Рафаел Надал, който ще търси първия си трофей в зала ,,Берси". Рафа ще започне кампанията си срещу Фелисиано Лопес или Филип Крайнович, като първият му сблъсък с поставен тенисист вероятно ще бъде на осминафиналите срещу Борна Чорич. Пабло Кареньо Буста и Давид Гофен са другите поставени състезатели в тази част на жребия, като тук още фигурират и Ян-Ленард Щруф, както и Николоз Басилашвили. Сензацията от Ролан Гарос - Юго Гастон, също се намира в тази четвърт. 

Втора четвъртина 

В нея най-високопоставен е Александър Зверев, когото го очаква сблъсък във втори кръг с един измежду Миомир Кецманович и Джон Милман. Стигне ли до трети кръг, Саша вероятно ще се изправи срещу Григор Димитров, който от своя страна ще трябва да победи Адриан Манарино в откриващия си мач. В евентуален втори кръг пък Гришо ще премери сили с Пабло Андухар или Йошихито Нишиока. Стан Вавринка също е в тази част на схемата, като трикратният шампион от Големия шлем ще бъде изпитан още в началото на турнира, тъй като жребият му отреди среща с Даниел Еванс. Тази четвъртина става все по-сложна, тъй като и Андрей Рубльов се намира в нея. 

Трета четвъртина 

Третият поставен - Даниил Медведев, е водач в нея. Във втори кръг Даниил най-вероятно ще се изправи срещу Кевин Андерсън в опит за взимане на реванш след поражението си във Виена. Алекс де Минор и Лоренцо Сонего също са в тази осмина, като в горната част на четвъртината пък се намират Диего Шварцман, Карен Хачанов, Ришар Гаске, както и Тейлър Фриц. 

Четвърта четвъртина 

В нея се намира вторият поставен в турнира - Стефанос Циципас. Той ще стартира срещу един измежду Уго Юмбер и Каспер Рууд, като в трети кръг ни чака евентуален сблъсък на новото поколение между Циципас и Феликс Оже-Алиасим. За целта обаче Феликс първо ще трябва да се справи с Марин Чилич и Корентен Муте или квалификант. Матео Беретини, Милош Раонич, Тенис Сандгрен и Пиер-Юг Ербер пък участват в горната осмина от тази част на схемата. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор стартира с Манарино в Париж, възможен е мач със Зверев (жребий) Марк Хаджижеков
Теми:  
жребий | париж | Париж - Берси | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook