Григор стартира срещу Юмбер в Париж; Федерер и Надал в една половина (жребий)

от в 21:12 на 25.10.2019
В
Ето че и жребият за последния Мастърс за годината бе изтеглен, като той отреди множество интригуващи битки в първи кръг, както и любопитни места в основната схема за фаворитите за трофея. А какво точно показва жребият?

Първа четвъртина: 

В нея водач е и първият поставен - миналогодишният финалист в зала ,,Берси" - Новак Джокович. Ноле ще стартира с мач срещу Ришар Гаске или сънародника си - Душан Лайович, като в неговата осмина се намира и винаги опасният Диего Шварцман. Роберто Баутиста Агут пък се намира в осмината под тази на ,,Джокера", а най-високопоставеният тенисист след Ноле в тази четвъртина е седмият поставен - Стефанос Циципас, който стартира срещу един измежду младоците Франсес Тиафо и Тейлър Фриц.

Втора четвъртина: 

Намиращият се във формата на живота си - Даниил Медведев, е лидерът в тази част на схемата. Четвъртият поставен в надпреварата в Париж ще започне участието си с двубой срещу квалификант или Гидо Пея, като на осминафинал ,,Мечката" може да се изправи срещу Джон Иснър, който винаги се е представял на ниво в зала ,,Берси". Доминик Тийм също се намира тук, като петият поставен е в осмината и на Давид Гофен. Именно в тази част на схемата е и Григор Димитров, който ще стартира с мач срещу Уго Юмбер, а във втори кръг хасковлията може да се изправи точно срещу Гофен!

Трета четвъртина: 

Швейцарският ,,Маестро" - Роджър Федерер, е най-високопоставеният състезател в нея, като третият поставен ще стартира със среща с Раду Албот или Николоз Басилашвили, а на осминафинал дебне представителят на домакините - Гаел Монфис, който пък ще си има работа във втори кръг срещу Беноа Пер или квалификант. Александър Зверев, шестият поставен, също се намира тук, като гермнецът може да очаква любопитен двубой срещу 11-тият поставен Фабио Фонини на осминафиналите.

Четвърта четвъртина: 

В нея се намира вторият поставен в основната схема - Рафаел Надал, който ще се опита да спечели титлата в зала ,,Берси" за първи път в кариерата си. ,,Матадора" ще открие кампанията си със сблъсък срещу Адриан Манарино или квалификант, а в трети кръг го очаква коварно препятствие в лицето на Стан Вавринка, който победи испанеца на тези кортове преди четири години. Миналогодишният шампион и осми поставен - Карен Хачанов, също се намира в тази четвъртина, като високият руснак ще стартира с мач срещу Ян-Ленард Щруф или квалификант. Тук се намира и тенисистът в блестяща форма - Матео Беретини, който ще започне участието си в Париж срещу Андрей Рубльов или Жо-Вилфред Цонга.

Ето и пълният жребий за предстоящото шоу във френската столица:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор стартира срещу Юмбер в Париж; Федерер и Надал в една половина (жребий) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook