Григор: US Open приключи разочароващо, но нямаше какво да направя; сега се чувствам добре

от в 17:39 на 12.09.2024
Елеонора Александрова

Григор Димитров даде специално интервю пред екипа на БТВ, който посрещна в своя дом. Гергана Гунчева имаше честа да открие новото спортно предаване "Спортен нюзрум", разговаряйки с най-добрия български тенисист, като интервюто се проведе във вилата на Григор Монте Карло, където той живее и тренира, а ето и какво сподели Григор:

Благодаря ти, че ни прие тук, в твоя дом и мястото, на което тренираш в Монте Карло! Как се чувстваш една седмица след US Оупън? 

- В общи линии се чувствам добре. Последният турнир от Големия шлем за годината приключи с разочарование за мен. Със сигурност много исках да играя добре. Поставих се отново в много добра позиция. За жалост нямаше какво повече да направя заради този спазъм, който получих.

Но ти игра добре, просто физически тялото ти не позволи да доразгърнеш играта си.

- Да, като цяло. През цялата година до момента на голяма част от турнирите играх много добре. Имах и възможности, от които за жалост не можах да се възползвам. Няма обаче какво да го мисля повече. Имам да изиграя още няколко турнири до края на годината, на които трябва да покажа най-високото си ниво и да дам всичко от себе си.

Винаги съм харесвам и съм се чувствал добре по време на тази заключителна част от годината. Неприятното е, че наистина трябваше да регулирам малко тренировките си и това как да се подготвя максимално добре за последните турнири, защото винаги съм натискал малко повече във физическите тренировки към края на сезона, но сега трябва просто да бъда по-фокусиран върху тялото си.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Григор: US Open приключи разочароващо, но нямаше какво да направя; сега се чувствам добре Елеонора Александрова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook