Григор успокои феновете: Възстановявам се и ще бъда в добра форма за US Open

от в 02:10 на 25.08.2022
Мирела Николова

Григор Димитров прие "уайлдкард" за АТР 250 надпреварата в Уинстън Сейлъм с цел да натрупа повече състезателна практика преди предстоящото Открито първенство на САЩ, но за съжаление, бе принуден да се откаже още по време на откриващия си сблъсък срещу Доминик Тийм. Българинът изнесе великолепен първи сет и опонентът му не успя да спечели нито един гейм, но в средата на втория сет на нашия сънародник му прилоша и той се оплака от световъртеж, поради което минути по-късно реши да сложи преждевременен край на двубоя.

Днес обаче нашето момче ни донесе добри новини, уверявайки чрез публикация в социалните мрежи, че не става въпрос за нещо сериозно и че вече се възстановява след снощния двубой. Също така първата ни ракета изрази вяра, че случилото се няма да повлияе върху представянето му на US Open, стартиращ идния понеделник.

"Благодарен съм за всичката подкрепа и съобщения, които получих след тежкия ден вчера. Определено не това бе начинът, по който исках да напусна Северна Каролина, тъй като очаквах с нетърпение да се състезавам тук през тази седмица. Вчера не се чувствах добре и това усещане се засили по време на втория сет. Въпреки това днес се възстановявам и ще бъда в добра форма за US Open. Напред и нагоре", написа най-добрият ни тенисист.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор успокои феновете: Възстановявам се и ще бъда в добра форма за US Open Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | us open 2022 | бгтенис | григор димитров | любопитно | уинстън сейлъм

Коментари





Следвайте ни в Facebook