Григор: Върхът на една планина е в подножието на друга, затова не спирай да катериш

от в 17:23 на 06.11.2022
Мирела Николова

Сезон 2022 за Григор Димитров приключи по-рано през настоящата седмица, когато той инкасира поражение от световния №1 Карлос Алкарас в осминафиналите на Мастърса в Париж. Сега за родния ни представител предстои заслужена почивка, като той вече се намира в дома си в Монте Карло, където по традиция прекарва паузата между отделните сезони и впоследствие именно в Монако провежда предсезонната си подготовка. 

През днешния ден нашето момче използва профила си в Instagram, за да публикува кадри от разходката си днес, на които се вижда как с мотора си е изкачил близкия хълм в Княжеството, който е една от най-впечатляващите атракции в Монако заради спиращата дъха гледка към морето. Като допълнение към фотографиите първата ни ракета написа: "Върхът на една планина е в подножието на друга, затова продължавай да катериш".

Следващият път, в който ще можем да се насладим на изявите на нашия сънародник на корта, се очертава да бъде в дните между 19 и 24 декември, когато му предстои да се включи в чисто новата отборна надпревара World Tennis League, в която ще обедини сили заедно с Новак Джокович, Паула Бадоса и Арина Сабаленка срещу други три тима, съставени от някои от най-добрите в света.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор: Върхът на една планина е в подножието на друга, затова не спирай да катериш Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook