Григор за Агаси: Изумителен е, ще бъдем често заедно занапред (видео)

от в 20:16 на 31.10.2018
Мария Петрова

Григор Димитров разкри, че смята занапред да прекара повече време заедно с бившия №1 Андре Агаси. Американецът в момента е в Париж и заедно с Дани Валверду наставляват българина по време на местния "Мастърс 1000".

Днес българинът стартира успешно надпреварата с успех в два сета над Роберто Баутиста Агут - 7:6(10), 6:4. В четвъртък Гришо ще има по-трудно предизвикателство в лицето на Марин Чилич.

"Познаваме се от доста време. Това е точният момент да се присъедини към отбора ми. Нищо не сме уточнили в момента, все още обмисляме как да планираме графика. Надявам се да мога да пътувам с него следващата година. Със сигурност ще опитаме да прекараме много повече време заедно в следващите седмици, месеци. Започваме оттук, ще видим в следващите месеци как ще съставим графика ни.

"Изумителен е, надали можех да намеря по-подходящ човек. Споделяме си много неща на корта и извън него. Той имаше изключителна кариера и е човек, на който мога да разчитам. Ще продължим по този начин и съм сигурен, че може да допринесе много на корта и извън него," коментира Григор на днешната си пресконференция.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор за Агаси: Изумителен е, ще бъдем често заедно занапред (видео) Мария Петрова
Теми:  
андре агаси | григор димитров | тенис | тенис турнир в париж

Коментари





Следвайте ни в Facebook