Григор за контузията в рамото: Това е нещо, което не съм мислел, че ще ми се случи

от в 17:13 на 27.05.2019
В
Григор с откровено интервю относно проблемите с рамото си, както и желанията и целите в тениса след победата си вчера над Типсаревич.

"Такива мачове в момента са по-важни от психологическа гледна точка, не толкова от физическа," заяви смело нашето момече.



Относно проблемите с контузиите и специално за рамото си, Григор заяви: "Мога да контролирам до известна степен рамото, дали ще взема обезболяващи и ще играя с тях - винаги е различно. Случва се да трябва да отлагаме някои от планираните ни тренировки заради болките. Не е лесно. Всеки ден се събуждам и се чудя дали днес рамото ще ме боли или няма!"

"Никога не съм минавал през такъв период. Преди не съм имал проблеми с контузии. Трябваше да отказвам турнири заради рамото. Това са неща, които не съм мислел, че ще ми се случат на мен."

Относно кариерата и живота си, Димитров заяви: "Повечето хора виждат само нещата, когато сме на корта. Благодарен съм за всичко, през което съм преминал. Предстоят ми още много неща, имам толкова много, към каквото да гледам напред. Надявам се, че ще играя още десет години и най-доброто предстои", сподели тенисистът.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор за контузията в рамото: Това е нещо, което не съм мислел, че ще ми се случи В

Коментари





Следвайте ни в Facebook