Григор за Купа "Дейвис": Цял живот играя за България; не позволявам критиките да ме наранят

от в 21:13 на 14.09.2024
Елеонора Александрова

Българският национален отбор за Купа "Дейвис" се превърна в основна тема през последните дни. Някои от най-добрите наши състезатели, сред които Димитър Кузманов, Адриан Андреев и Александър Лазаров изглежда са зчеркнали възможността отново да играят за представителния ни тим, докато ръководството на родната федереця не бъде сменено.

Лазаров дори се извини на Григор Димитров, който в миналото е търпял критики дори от самия него, че не е участвал в двубоите на България в най-голямата отборна надпревара от цели 9 години насам, но първата ни ракета изглежда по никакъв начин не се притеснява от своите критици и даде ясен отговор, че той се състезава от началото на своята кариера за родината си и винаги ще продължава да го прави.

"Винаги съм играл за България, цял живот съм с български паспорт и си държа знамето до мен. Имам герба върху ракетата си. Всеки може да прави най-различни заключения, но не позволявам това да ме наранява." - сподели Димитров пред камерите на BTV, а цялото интервю пред българската медия ще бъде излъчено утре от 13:00 часа в предаването "Спортен Нюзрум".


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Григор за Купа "Дейвис": Цял живот играя за България; не позволявам критиките да ме наранят Елеонора Александрова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook