Григор за Никол: Тя знае, че тенисът е на първо място (видео)

от в 11:44 на 07.12.2018
Георги Христов

От "Преди обед" публикуваха последната част от интервюто си с Григор Димитров. В него най-добрият български тенисист говори за личния си живот. Той разкри, че неговата приятелка Никол Шерцингер ясно разбира приоритетите му и това как тенисът е на първо място за него.

"Тенисът пречи във всичко друго, на личния живот - да виждам семейството ми. Моите приятели могат да се преброят на една ръка. Не можеш да планираш ваканция. С гаджето също е трудно. Има много минуси. С дни не се чуваме заради часовата разлика. Единият в студиото, другият на корта. Тя идва по-често при мен, иначе не би било възможно. Всичко зависи от това как ще се разбереш с другия човек. Семейството и децата един ден ще са на дневен ред. Мисля си го особено по празниците. Но в момента тази вълна е по-настрани.

"Винаги съм й казвал - тенисът е на първо място. Или го приемаш, или не. И наистина е така," е заявил Димитров на популярната певица.

"Защо да не направя филм, да напиша книга. Ходя по ревюта, познавам дизайнери, защо да не създавам филми. Опитвам се да рисувам с бои. Имам двама-трима приятели художници, давам им идеи - помагат ми. Това ми е като хоби, успокоява ме."

Гришо коментира и Бекхенд Бойс. "Няма ме никакъв в пеенето, но може би ще имаме още една песен. За последно се видяхме в Париж. Можем на почти всеки турнир да се видим. Трябва ни и добрият пианист Дейвид Фостър."

Той коментира и песента на Михаела Филева, която много му е харесала. "Работя с физиотерапевта ми Алгис Христов, той ми показва песни. Тази песен на Михаела Филева особено ми харесва. Засичали сме се с Михаела Филева след финала в София."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор за Никол: Тя знае, че тенисът е на първо място (видео) Георги Христов
Теми:  
григор димитров | григор димитров никол шерцингер | никол шерцингер | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook