"Григор за президент": Призивът на Циципас след речта на първата ни ракета от съблекалнята (видео)

от в 18:24 на 24.09.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров несъмнено беше един от лидерите на отбора на Европа по време на измналото издание на Laver Cup. Българинът показа невероятен борбен дух, за да направи обрат от 1:5 гейма във втория сет на мача си срещу Алехандро Табийо и така да донесе ценна точка на своя отбор, а през останало време беше също толкова важна част за успеха, макар и от скамейката, превръщайки се в същински ментор и втори капитан за своите съотборници.

Впоследствие първата ни ракета беше и сред най-активните в празнанествата, като реши да изнесе една кратка импровизирана реч от името на отбора, докато другите бяха заети да поливат шумно победата с шампанско.

"Благодарим на феновете за тази седмица! Бяха луди, луди дни за нас! Карлитос изигра невероятен мач днес, а всички други момчета допринесоха по най-добрия възможен начин за спечелването на купата.

Ето го "Ледения" - Каспър Рууд. Ето го и Коболи, едно име, което трябва да запомните! Благодаря ви още веднъж за подкрепата! Напред, отбор Европа" - гласеше посланието на най-добрия български тенисист, което той записа от съблекалнята на своя тим.

Изглежда пък думите и цялосното поведение на Димитров през уикенда, са се понравили особено много на Стефанос Циципас, който демонстрира отлични отношения с родния ни представител през изминалите дни.

"Григор за президент" - написа Циципас под въпросния клип, с което ясно показа колко значима е била ролята на световния номер 10 за европейския тим.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Laver Cup (@lavercup)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Григор за президент": Призивът на Циципас след речта на първата ни ракета от съблекалнята (видео) Калоян Соколов
Теми:  
laver cup | видео | григор димитров | карлос алкарас | любопитно | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook